Operatief op welk platform?

TradersOnly is ondertussen gegroeid tot een van de grootste online broker van de Benelux en werken op het bekende handelsplatform: TWS (Traders Workstation). TWS staat bekend door de jarenlange stabiliteit, betrouwbaarheid en de uitmuntende technologische prestaties. TWS heeft naast de variant op de desktop, ook een volledig responsieve applicatie voor op de telefoon. Zo kunt u te allen tijden de gewenste handelingen verrichten of simpelweg de beurs in de gaten houden! Bent u pas recent actief als een belegger? Dan kan het zijn dat de mobiele applicatie wat minder gebruikersvriendelijk oogt. Daar heeft TWS ook een oplossing voor geregeld. Zo heeft u de mogelijkheid om instructie video’s te bekijken waarin u haarfijn wordt uitgelegd hoe de applicatie werkt. 

Wat zijn de account mogelijkheden?

Zoals eerder aangegeven is TradersOnly opgericht met het idee om zich te focussen op de actieve beleggers. Ze bieden de actieve beleggers dan ook zeer scherpen tarieven, zo scherp dat TradersOnly behoort tot één van de Online Brokers met de laagste tarieven! Het openen van bijvoorbeeld uw beleggingsrekening is dan ook volledig gratis. Ondanks dat er zeer lage tarieven verbonden zitten aan TradersOnly, heeft u alsnog toegang tot beurzen verspreid over de hele wereld!

Net zoals andere online brokers heeft u toegang tot de bijhorende software, tools of applicaties. Zo heeft u bij TradersOnly toegang tot professionele programma’s zoals: Combo Trader, FX Trader, Basket Trader, Option en Grafiek Trader. Dit kan voor een beginnende belegger zeer verwarrend zijn en wellicht heeft u wat tijd nodig om u zich te kunnen oriënteren met de tools. Hier zijn ze zich bewust van en bieden als oplossing hiervoor verschillende experts ter beschikking die u kunnen helpen met tips en tricks. En om er zeker van te zijn dat u te werk gaat met een beveiligde rekening,  staat TradersOnly onder toezicht van de DNB. Beleggers die op TradersOnly willen beleggen en dus een Nederlands bankaccount hebben, vallen hier ook onder. Hetzelfde geldt voor de Nederlandse AFM (Autoriteit Financiële Markten).

Storten en opnemen

Wanneer u een account aanmaakt bij TradersOnly, dan krijgt u een rekeningnummer dat u kunt gebruiken. Dit rekeningnummer kunt u dus gebruiken om uw geld op te storten en u kunt hier één keer per maand gratis, geld naar uw persoonlijke rekening overmaken. Wilt u meerdere keren geld overzetten? Dan kost dit u €8 per opname. De terug boeking vindt te allen tijden plaats via een bankoverschrijving. 

Betrouwbaarheid en veiligheid

Eerder hebben wij al aangegeven dat TradersOnly onder toezicht staat van de AFM en de DNB. Wilt u beleggen via TradersOnly dan heeft u dus een Nederlands bankaccount waardoor u via deze organisaties beschermd wordt. Ook schenkt TradersOnly veel waarde aan de veiligheid van zijn beleggers en heeft hiervoor wat extra’s geregeld. Zo is het namelijk alleen mogelijk om bedragen terug te boeken naar een rekening die overeenkomt met uw naam. 

Meerdere beleggingsproducten

TradersOnly geeft u de mogelijkheid om via hun platform te beleggen in vele verschillende beleggingsproducten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aandelen, turbo’s, futures, goud, CFD’s, zilver en Forex in vele valuta’s. Dit is een enorm sterk punt vanuit TradersOnly en onderscheidt zich dan ook in tegenover de concurrenten. U heeft de mogelijkheid om te beleggen op 63 beurzen verspreid over 19 landen in Azië, Europa en de Verenigde staten.

Klantenservice

Momenteel beschikt TradersOnly over twee kantoren in Nederland, namelijk in Amsterdam en Weert. Vorig jaar was het het 6e jaar op rij dat TradersOnly de prijs heeft gewonnen voor de beste klantenservice van een broker binnen de Benelux. Momenteel zijn er twee kantoren bereikbaar die gevestigd zijn in Nederland. De een zit in Amsterdam en de ander in Weert. Beide kantoren opereren net wat andere openingstijden van elkaar. 

U kunt de broker ook via een live chat bereiken, deze is iedere werkdag bereikbaar vanaf 08:00 t/m 22:00, met uitzondering op vrijdag want dan sluit de klantenservice om 17:30 uur.

Conclusie

TradersOnly is voornamelijk gericht op de Nederlandse gebruikers, echter is het eenvoudig om een Nederlands bankaccount te openen en via deze broker te werk te gaan. TradersOnly is betrouwbaar, beveiligd en wordt door onder toezicht gehouden van de DNB en de AFM. 

TradersOnly is opgericht door beleggers en hierdoor hebben zij een platform kunnen creëren dat zeer gebruikersvriendelijk is. Daarnaast heeft u de keuze uit veel verschillende beleggingsproducten en is de online broker meer gericht op de wat meer ervaren beleggers. TradersOnly kan voor een beginnende broker wat ingewikkeld zijn en dient er meer tijd geïnvesteerd te worden in het leren van het programma. Eenmaal een account aangemaakt, dan heeft u toegang tot de TradersAcademy en wordt u het beleggen en het gebruiken van het platform zo goed mogelijk uitgelegd!

Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Een groot aanbod aan verschillende brokers De beste broker vinden die bij uw wensen past Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.